Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ilayda Alişan / Ilayda Alisan Ile Halit Ozgur Sari Ask Mi Yasiyor Magazin Haberleri Milliyet - İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality.

Ilayda Alişan / Ilayda Alisan Ile Halit Ozgur Sari Ask Mi Yasiyor Magazin Haberleri Milliyet - İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality.. Ilayda alisan was born on january 1, 1996 in istanbul, turkey. İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir? To connect with i̇layda alişan, join facebook today. Eğitimi 27 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelen i̇layda alişan, behçet kemal çağlar lisesi'nde. Hakkında ise ekran severler tarafından bir çok sorunun cevabı araştırılıyor.

She is a graduate of behçet kemal çağlar high school. 1996 senesinde dünyaya gelen i̇layda alişan an itibarıyla 23 yaşındadır. She is an actress, known for çukur (2017), the protector (2018) and terapist (2021). Kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başlayan i̇layda alişan 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisi ile çıkış yapmıştır. 27 şubat 1996, i̇stanbul), türk aktris.

Performer Of The Week Ilayda Alisan Turkish Series News Dizilah
Performer Of The Week Ilayda Alisan Turkish Series News Dizilah from img.dizilah.com
İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir? 11,975 likes · 675 talking about this. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra i̇stanbul bilgi üniversitesi'nde moda tasarım. İşte, i̇layda alişan'ın oynadığı diziler ve biyografisi. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. She is a graduate of behçet kemal çağlar high school. She is an actress, known for çukur (2017), the protector (2018) and terapist (2021). İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır.

Her interest in acting began at a young age and she made her television debut in 2011 with a role in the bir çocuk. Liseyi behçet kemal çağlar lisesi'nde tamamladıktan sonra üniversite için çalışmaya başladı. İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Eğitimi 27 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelen i̇layda alişan, behçet kemal çağlar lisesi'nde. Ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açan i̇layda alişan, 1.58 metre boyunda, 49 kilo ve balık burcudur.behçet kemal çağlar lisesi mezunu olan ünlü oyuncu, küçük. Ardından, benim adım gültepe ve serçe sarayı gibi dizilerde birçok önemli i̇layda alişan son olarak fox tv'de başlayacak olan bana sevmeyi anlat isimli dizi ile ekranlara gelecek ve bu dizide mustafa üstündağ, kadir. She is a graduate of behçet kemal çağlar high school. İlayda was born in 01 january 1996 in istanbul, is a turkis actress and tv personality. İlayda alişan'ın doğum yeri i̇stanbul ilidir. Çukur dizisinin akşın'ı olarak karşımıza çıkan i̇layda alişan güzelliği ve oyunculuğu ile izleyenleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Turkish actress ilayda alişan #bestylemagazine shoots #ilaydaalişan #ilaydaalisan #turkishcelebrities #turkishactor #turkishactress #turkishactors i̇layda alişan on instagram:

Best known for her role at turkish tv series benim adım gültepe. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğdu. Daha sonra rüya, bana sevmeyi anlat, gönül hırsızı. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Pantene altın kelebek ödülleri farklı bir konseptle kanal d ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

Schauspielerin Diejenigen Die Die Lebensgeschichte Von Ilayda Alisan Ela Der Unschuld Horten Konnten Es Nicht Glauben Wer Ist Ilayda Alisan
Schauspielerin Diejenigen Die Die Lebensgeschichte Von Ilayda Alisan Ela Der Unschuld Horten Konnten Es Nicht Glauben Wer Ist Ilayda Alisan from www.muhabir24.com
Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. Çocukluk yaşlarından beri oyunculuk ile iç içe olan i̇layda alişan,reklam filmlerinde oynamış ve ardından 2011 senesinde ekrana gelen bir çocuk sevdim adlı televizyon dizisi ile izleyicinin dikkatini çekmiştir. Story'lerimde izleyenler görmüştür bu hafta @bestoss ve çoook enerjik bir ekiple birlikte nike nrc koşusunda koştuk. Ardından, benim adım gültepe ve serçe sarayı gibi dizilerde birçok önemli i̇layda alişan son olarak fox tv'de başlayacak olan bana sevmeyi anlat isimli dizi ile ekranlara gelecek ve bu dizide mustafa üstündağ, kadir. İlayda alişan denilince akla çukur dizisinde hayat verdiği akşın karakteri gelmektedir. İlayda alişan elele dergisi, nisan ayına oyuncu i̇layda alişan ile merhaba diyor! İlayda alişan ilk olarak reklam filmleri ile kamera karşısına geçmiş ve önemli deneyimler yaşamıştır. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır.

Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri. 11,975 likes · 675 talking about this. İlayda alişan, 1996 yılında i̇stanbul'da doğmuştur. İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir? İlayda alişan bir çocuk sevdim adlı dizide merve karakterini canlandırmıştır. İlayda alişan denilince akla çukur dizisinde hayat verdiği akşın karakteri gelmektedir. Best known for her role at turkish tv series benim adım gültepe. Hakkında ise ekran severler tarafından bir çok sorunun cevabı araştırılıyor. Çocukluk yaşlarından beri oyunculuk ile iç içe olan i̇layda alişan,reklam filmlerinde oynamış ve ardından 2011 senesinde ekrana gelen bir çocuk sevdim adlı televizyon dizisi ile izleyicinin dikkatini çekmiştir. İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır. Pantene altın kelebek ödülleri farklı bir konseptle kanal d ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Bir çocuk sevdim adlı dizide birini oynayan 1996 doğumlu kız.

Anne tarafından erzincanlı, baba tarafından trabzonludur. Alişan was born in 26 february 1996 in istanbul. 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. İlayda alişan is born in istanbul,turkey (26 february 1996), she is a turkish actress. She is an actress, known for çukur (2017), the protector (2018) and terapist (2021).

Masumiyet In Ela Si Ilayda Alisan Karavan Krizini Ilk Kez Anlatti Youtube
Masumiyet In Ela Si Ilayda Alisan Karavan Krizini Ilk Kez Anlatti Youtube from i.ytimg.com
Ardından, benim adım gültepe ve serçe sarayı gibi dizilerde birçok önemli i̇layda alişan son olarak fox tv'de başlayacak olan bana sevmeyi anlat isimli dizi ile ekranlara gelecek ve bu dizide mustafa üstündağ, kadir. Her interest in acting began at a young age and she made her television debut in 2011 with a role in the bir çocuk. İlayda alişan (showtv.com.tr, 09.04.2018), trt 1 şampiyon oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizibilgi.tv, haberport.com, dizioyuncu.com, 06.09.2019), i̇layda alişan (imdb.com, 26.01.2021), i̇layda alişan (sinematurk.com, 26.01.2021), i̇layda alişan (diziseti.tv. İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Daha sonra rüya, bana sevmeyi anlat, gönül hırsızı. İlayda alişan behçet kemal çağlar lisesi'nde ve i̇stanbul bilgi üniversitesi'nde moda tasarım bölümünde eğitim görmüştür.

İşte, i̇layda alişan'ın oynadığı diziler ve biyografisi.

İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir? İlayda alişan bir çocuk sevdim adlı dizide merve karakterini canlandırmıştır. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Ödül töreniyle beraber i̇layda alişan'ın hayatı merak konusu oldu. Kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başlayan i̇layda alişan 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisi ile çıkış yapmıştır. İlayda alişan (showtv.com.tr, 09.04.2018), trt 1 şampiyon oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizibilgi.tv, haberport.com, dizioyuncu.com, 06.09.2019), i̇layda alişan (imdb.com, 26.01.2021), i̇layda alişan (sinematurk.com, 26.01.2021), i̇layda alişan (diziseti.tv. İlayda alişan'ın kaç yaşında olduğunu merak ediyorsanız i̇layda alişan'ın doğum tarihi 26 şubat 1996 yılıdır. İlayda alişan behçet kemal çağlar lisesi'nde ve i̇stanbul bilgi üniversitesi'nde moda tasarım bölümünde eğitim görmüştür. Her interest in acting began at a young age and she made her television debut in 2011 with a role in the bir çocuk. İlayda alişan denilince akla çukur dizisinde hayat verdiği akşın karakteri gelmektedir. She is a graduate of behçet kemal çağlar high school. Lise eğitiminden sonra oyunculuk eğitimlere başlayan i̇layda alişan güzelliği ve yeteneği ile hızlı bir yükseliş yaşamıtır. İlayda alişan height, weight, age, net worth, career, dating, body statistics & facts.

Eğitim ve öğrenimine i̇stanbul'da başladı i̇layda alişan. 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açan i̇layda alişan, 1.58 metre boyunda, 49 kilo ve balık burcudur.behçet kemal çağlar lisesi mezunu olan ünlü oyuncu, küçük.